How to Prepare Delicious 002. Daging Teriaki ala Yoshinoya

002. Daging Teriaki ala Yoshinoya.

002. Daging Teriaki ala Yoshinoya You can cook 002. Daging Teriaki ala Yoshinoya using 13 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of 002. Daging Teriaki ala Yoshinoya

  1. It's 250 gr of beef sliced.
  2. Prepare 1 buah of bawang bombay.
  3. It's 4 siung of bawang putih.
  4. Prepare 1 sdm of mentega.
  5. You need of Bahan saus.
  6. Prepare 1 sdm of saus tiram.
  7. Prepare 1 sdm of minyak wijen.
  8. It's 1 sdm of kecap asin.
  9. It's 1 sdt of lada.
  10. You need 1 sdt of penyedap rasa.
  11. It's 1 sdt of gula pasir.
  12. It's 2 sdm of kecap manis.
  13. You need 1 sdt of cabe bubuk (bon cabe).

002. Daging Teriaki ala Yoshinoya instructions

  1. Siapkan semua bahan, dan iris bawang bombay dan bawang putih. Lalu cuci daging hingga bersih..
  2. Tumis bawang putih dan bawang bombay dengan mentega dan minyak. Tumis hingga harum dan sedikit layu..
  3. Setelah sedikit layu, masukkan daging dan tumis hingga matang. Setelah matang, masukkan semua bumbu saus hingga meresap. Lalu tambahkan sedikit air dan tes rasa..
  4. Setelah rasa pas, daging ala yoshinoya siap disajikan..

Komentar